Jump to content
Lunatic

Site Ad Problems (redirects, jumping around, etc)

Recommended Posts

I merged all the topics (3) on this.  Lunatic was the first to table it yesterday, so his post is the original.  I updated the title as well.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the interim, until I hear back from the ad network, I've disabled ads for any registered members, premium members, and sponsors.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since you disabled the ads I haven’t had it happen 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, BowhunterNJ said:

I merged all the topics (3) on this.  Lunatic was the first to table it yesterday, so his post is the original.  I updated the title as well.

Not so looney, takes a cannon ball to to the head sometimes to see the light.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don’t know if you use the same ad provider as archery talk but I am getting the same thing on their website that I and others were getting here yesterday. Assume it is an issue with the ad provider. Since you disabled the ads, I am no longer getting it here. Way to be proactive, Matt. 

  • Like 1
  • Agree 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, MS22 said:

I don’t know if you use the same ad provider as archery talk but I am getting the same thing on their website that I and others were getting here yesterday. Assume it is an issue with the ad provider. Since you disabled the ads, I am no longer getting it here. Way to be proactive, Matt. 

Thanks Mike!  Great info as well.  I'm not sure who ArcheryTalk uses but I wouldn't be surprised if it's across multiple ad networks.  It's malicious ad bidders causing it and a constant battle for ad networks/providers to weed them out. Even with automated solutions they still find ways to sneak in.  Hopefully they have some insight soon! :up:

PS good to see you on here!  Hope all is well with you and the family! :up:

Share this post


Link to post
Share on other sites

First time in a long time I am able to actually enjoy the site all the ads had my eyes going crazy. I know you say they are needed to run the site but getting blasted by all the Bogus ads redirecting  you got to be to much. I use Verizon for my phone and internet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ads are restored for now.  Ad network said there was an influx of bad ads that impacted the network but should be resolved now.  Please let me know if you experience any issues.

Registered members should only see a maximum 2 content ads (in between posts) and the footer ad.   There may have been an issue before where you were seeing more than this.

Premium members also see a maximum of 2 content ads (in between posts) but no footer ad. 

If you are seeing more than that, please let me know including your device type.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good news, the ad network identified an issue they are working on a fix.  I'll update the announcement bar once that fix is in and ads are restored.

  • Winner 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, BowhunterNJ said:

Good news, the ad network identified an issue they are working on a fix.  I'll update the announcement bar once that fix is in and ads are restored.

How about we let them never fix it and you just keep it disabled?:happywave:

Actually its been good for the last few days, even when you turned it back on. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Lunatic said:

How about we let them never fix it and you just keep it disabled?:happywave:

Actually its been good for the last few days, even when you turned it back on. 

There were a few issues that are getting adjusted.  I think the non-premium members were set to see 5 content ads (spread in between posts on a given page) instead of 2, which would explain the headaches.  They are updating the ads config, so I have to see how it shakes out.  I'm sure I'll hear from you when they're re-enabled! :rofl:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ads have been restored, I've been testing for a couple days now and haven't seen in redirect in awhile.  Definitely was a large impact to the ad networks in terms of mass redirects.  If anyone sees any issues, please let me know right away.  Thanks guys and gals!

NOTE, the biggest impact (maybe the only) was on mobile devices.  I didn't see personally or hear of any desktop issues with the ads.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got them again not as frequent as before but still getting them.

4821814A-09F5-4B81-902D-860F1C7C64CE.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks @Bones  looks like it was on a mobile device?  They should be back to rare events, the ad network told me they've blocked over 250k of those bad ads the last couple days on their network with the detection they've put in place.  If you see them with regularity definitely let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...